Produse noi

Produse pentru casa

Vă prezentăm mai jos o serie întreagă de produse decorative şi accesorii pentru casă. De la ornamente din răşină, ceramică şi metal, până la veioze, lumânări, tablouri şi sfeşnice, dar şi obiecte utile cum ar fi căni, coşuri, suporturi de creioane, calendare de birou şi altele. Vă invităm să ne vizitaţi frecvent, deoarece produse noi sunt adăuga...

Vă prezentăm mai jos o serie întreagă de produse decorative şi accesorii pentru casă. De la ornamente din răşină, ceramică şi metal, până la veioze, lumânări, tablouri şi sfeşnice, dar şi obiecte utile cum ar fi căni, coşuri, suporturi de creioane, calendare de birou şi altele. Vă invităm să ne vizitaţi frecvent, deoarece produse noi sunt adăugate periodic la toate categoriile.

Mai multe

Produse pentru casa 

Subcategorii

 • Figurine si bibelouri
  Figurinele si bibelourile pot fi oferite cadou sau cumpărate pentru uz propriu, aducând un plus de personalitate oricărui spaţiu. Unele dintre figurinele comercializate de noi au, pe lângă rolul estetic, şi un rol practic cum ar fi clepsidrele, suporturile pentru telefoane mobile, ventilatoare cu baterii, cutii de bijuterii sau cutiuţele muzicale.
 • Vaze si ghivece
  Cel mai comod pentru o gazdă este, ca atunci când îi oferi un buchet de flori, să îi oferi şi recipientul în care să îl păstreze. Dacă nu cunoşti prea bine persoana sau stilul ei, oferă-i o vază din sticlă transparentă - acestea se potrivesc în orice decor. Iar pentru persoanele care au un hobby sau chiar o afacere din aranjamentele florale, şi nu numai, vă oferim diferite tipuri de ghivece şi alte recipiente originale pentru flori.
 • Rame foto
  Ramele foto sunt un cadou potrivit pentru multe ocazii şi persoane. De la ramele foto haioase, din răşină, cu diverse aplicaţii ce pot decora camera copilului sau pot încadra poza persoanei iubite, până la cele argintate, cu design clasic care se potrivesc în casele elegante şi preţioase - veţi găsi aici o gamă largă de rame de fotografii din care puteţi alege.
 • Tablouri si aplice
  Unei camere cu pereţii goi va părea întotdeauna că îi lipseşte ceva. Aceasta pentru că tablourile - şi decoraţiunile de perete, în general - creează o atmosferă caldă şi primitoare, completând celelalte elemente de design din încăpere. Pentru un efect maxim, ele trebuie aşezate la nivelul ochilor pentru fi văzute cu uşurinţă. În magazinul nostru, veţi găsi atât tablouri şi aplice cu caracter decorativ general, dar şi personalizate cu diverse mesaje.
 • Fantani electrice
  Oferiţi un cadou potrivit persoanelor care vor să se relaxeze sau să scape de stres - o fântână electrică. Fântânile de interior au nu numai un rol decorativ, ci şi practic, contribuind la crearea unei atmosfere liniştite şi de apropiere de natură.
 • Accesorii decor
 • Flori artificiale
  Aranjamentele florale artificiale sau uscate au avantajul de a putea fi păstrate în stare vreme îndelungată, dar şi de a putea fi folosite pentru a decora un spaţiu în care florile naturale nu ar rezista cum ar fi baia, holurile de la intrare sau camerele fără prea multă lumină naturală. În magazinul nostru, puteţi găsi aranjamente din flori artificiale de primăvară, vară sau toamnă, unele fiind accesorizate cu elemente decorative suplimentare.
 • Clopote de vant
 • Lumanari si aromoterapie
  Creaţi o atmosferă intimă şi primitoare cu ajutorul lumânărilor şi a uleiurilor parfumate. Prin lumina lor caldă, lumânările vă ajută să vă relaxaţi după o zi obositoare sau să personalizaţi o masă de sărbători. În funcţie de perioada din an, puteţi alege lumânări cu un parfum, o culoare sau chiar o formă specifică, preambalate, pentru a oferi un cadou de sezon sau le puteţi folosi dumneavoastră în scop decorativ.
 • Suporturi de lumanari
  Prin design-ul lor, sfeşnicele şi candelele pot înfrumuseţa un spaţiu chiar şi atunci când lumânările nu sunt aprinse. De aceea, ele reprezintă un cadou potrivit chiar şi pentru persoanele care nu folosesc lumânări în mod obişnuit. Pe site-ul nostru, vă oferim o gamă largă de sfeşnice, candele şi suporturi pentru lumânări tip pastilă realizate din metal, sticla, ceramică sau răşină poliuretanică.
 • Clepsidre
 • Ceasuri
  Ceasurile sunt întotdeauna cadouri potrivite atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, fiind un accesoriu indispensabil în orice locuinţă. Alegeţi un design care să se potrivească personalităţii celui căruia i-l dăruiţi sau folosiţi un ceas inscripţionat pentru a transmite mesajul dorit. În magazinul nostru, veţi găsi o ofertă variată de ceasuri de perete, ceasuri de birou şi ceasuri decorative, ce pot reprezenta cadoul dorit.
 • Cosuri si fructiere
  Utilizaţi coşurile împletite pentru depozitare, pentru decor sau pentru cadouri. Porniţi de la un coş cu toartă, aşezaţi în el mici obiecte de sezon, legaţi-l cu o fundă asortată şi veţi obţine un cadou foarte aspectuos. Dacă mergeţi într-o vizită, puteţi duce gazdei o selecţie de fructe exotice aşezate într-o fructieră elegantă, iar gestul dumneavoastră nu va trece neobservat. Pe site-ul nostru puteţi găsi o selecţie bogată de modele şi dimensiuni pentru coşuri şi fructiere.
 • Cani si cesti
  Oferiţi cadou o cană haioasă persoanelor dragi şi puteţi fi siguri că în fiecare dimineaţa, când îşi beau cafeaua sau ceaiul, îşi vor aminti de dumneavoastră. Noi vă oferim căni cu animăluţe şi figuri amuzante, căni inscripţionate cu dedicaţii şi urări, dar şi seturi de ceşti de cafea cu modele clasice şi elegante.
 • Obiecte de bucatarie
  Dacă aveţi în viaţa dumneavoastră persoane pasionate de bucătărie şi gătit, oferiţi-le un cadou care sigur le va face plăcere: un suport haios pentru ustensilele cele mai folosite sau un set de recipiente pentru păstrarea zahărului, a făinii şi a altor produse uscate. În lista de mai jos veţi găsi şi alte idei originale. Aceste obiecte nu sunt numai practice, ci şi decorative în orice bucătărie.
 • Magneti de frigider si...
  Un magnet de frigider este un cadou ieftin şi uşor de oferit oricui. Alegeţi un magnet amuzant, care să îi amintească persoanei dragi în fiecare zi să zâmbească sau unul inscripţioant cu un mesaj încurajator, care să o asigure de preţuirea dumneavoastră.
 • Obiecte de birou
  Fiţi alături de persoanele dragi, oferindu-le cadou un obiect util, dar şi drăguţ, pe care să îl vadă atunci când lucrează la birou. Fie că este vorba de un suport de creioane haios, de un calendar care să îl ajute în organizarea timpului sau de un instrument de scris, le puteţi găsi pe toate în gama noastră de produse de birou.
 • Veioze
  Veiozele sunt un accesoriu nelipsit din locuinţele noastre. Ele contribuie la crearea unei atmosfere specifice fiecărei camere prin design-ul lor şi prin lumina pe care o răspândesc. Pe site-ul nostru veţi găsi veioze cu aspect clasic, modern sau romantic, precum şi veioze tematice sau potrivite pentru camerele copiilor.
 • Pusculite
  Primul pas pentru a pune bani deoparte este să... achiziţionaţi o puşculiţă. Acesta este modul ideal de a păstra la un loc tot măruntul pe care îl căraţi degeaba în fiecare zi. Puneţi în fiecare seară monedele rătăcite prin buzunare în puşculiţă şi, în curând, veţi economisi fără efort o mică aver. Puşculiţele sunt, de asemenea, un mod uşor şi amuzant de a învăţa copiii să economisească sau să pună deoparte pentru un scop anume.
 • Brelocuri si alte...
 • Pernute decorative
 • Genti si portofele
 • Textile
  Aici veţi găsi obiecte de îmbrăcăminte şi de uz practic confecţionate din materiale textile. De la traiste colorate, până la veste şi şorţuri de bucătărie, dar şi obiecte utile în organizarea casei, le puteţi comanda pe toate de pe site-ul nostru.
 • Ambalaje si accesorii...
  Felicitari, pungute de cadouri si cutii de cadouri
 • Casete si cutii
 • Obiecte de baie